DigiWebs CMS websites

zijn gebouwd in ons goed geoutilleerd Control Management Systeem (CMS). Gebruiker heeft volledig controle over teksten, kaders, foto's en films. Creëren van een één-, twee- of drie kolommen pagina. Aanmaak van gastenboek, nieuwsrubriek, downloadpagina's en contactformulieren. Intern of extern linken naar andere websites (Linkbuidling) is uiteraard ook mogelijk.

Zelf sturen van zoekfunctionaliteit in o.a. Google is geïntegreerd. Aanpassen van kleuren in achtergronden of het plaatsen van eigen afbeeldingen per pagina in achtergronden is aan gedacht. Aanmaak van beveiligde pagina’s waar uw relaties met wachtwoord en toegangscode geplaatste informatie kunnen bekijken of downloaden is aanwezig.

Maar het meest belangrijkste is toch wel het bedieningsgemak, simpel via eigen beheer pagina’s. Deze DigiWebs CMS website is bedoeld om voorbeelden en toepassingen te laten zien van de vele mogelijkheden.

Wilt u meer informatie of geheel vrijblijvende een demonstratie in uw eigen huisstijl wensen, bel ons 0348 42 42 44 of vul het contact formulier in. Wij nemen dan graag contact met u op. Onze DigiWebs stelling; "het is uw creativiteit die de look and feel van elke individuele pagina bepaald".

DigiWebs CMS websites
'Voor wie echt in de Cloud wil werken!'

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR
  • SP